Dit ben ik, Renée.

Mijn liefde voor beeld, creativiteit en positieve energie komen perfect samen in fotografie.

De nieuwsgierigheid naar mensen en hun verhalen zit er bij mij al vroeg in. Als kind ben ik al onder de indruk van al die verschillende voordeuren, waarachter lichtjes branden, waar mensen wonen. 
Wie zijn dat? Hoe leven ze? Wat is hun verhaal?

Mijn eigen verhaal begint in 1986 in een klein fries dorpje. Ik ben een spontaan en onbezorgd kind. Vol levensvreugde en positiviteit. Creatief en dromerig met een rijke fantasie. Onbezorgd is mijn leven niet altijd geweest. Omstandigheden zorgen ervoor dat ik me soms niet gezien, erkend en begrepen voel. Een behoorlijke tijd ben ik zoekende naar wie ik nu precies ben, wat ik nu precies wil en hoe ik mijn creativiteit weer op een positieve manier in kan zetten in mijn leven.

Op mijn 32e realiseer ik me dat ik ondanks mijn drie voltooide, creatieve studies nog steeds niet doe waar ik echt gelukkig van word. Ik gooi het roer op meerdere vlakken volledig om en ik besluit een oude liefde na te jagen, fotografie. Ze komt voor het eerst op mijn pad wanneer ik begin 20 ben. Destijds, in het laatste jaar van mijn creatieve opleiding aan het Sint Lucas College, staan we iedere woensdagmiddag in de studio. Heerlijk vind ik dat!

Met dit gevoel als inspiratie koop ik mijn eerste spiegelreflex camera en geef me op voor een opfriscursus. Wéér op slag verliefd! Dus meteen daarna meld ik me aan voor een tweejarige deeltijd opleiding tot vakfotograaf aan de Fotoacademie. Naast mijn fulltime baan in loondienst. Ik merk dat hoe meer ik voor mezelf kies en hoe meer ik doe waar ik echt blij van word, hoe meer kansen zich voordoen. Ik zie letterlijk de wereld weer voor me open gaan. Ik voel dat ik alles kan bereiken wat ik wil zolang dit gebeurt vanuit pure passie en wilskracht.

Nu ben ik 36, afgestudeerd vakfotograaf en letterlijk in de bloei van mijn leven. Ik heb mezelf teruggevonden. Ik heb er voor gezorgd dat ik weer gezien, erkend en begrepen wordt. In de eerste plaats door mezelf en daardoor ook door de mensen om mij heen. Ik ben samen met mijn camera letterlijk terug in de schijnwerpers van mijn leven gestapt en ik wil jou helpen hetzelfde te doen.

Jij, als creatieve ondernemer die ook voor zichzelf gekozen heeft. Jij, die vol passie en overtuiging je dromen nastreeft. Jij, die vanuit je bedrijf dat bijzondere verhaal uit wil dragen naar buiten. Samen zetten we die krachtige persoon achter jouw onderneming In Beeld. Want ook jij verdient het om gezien te worden!

Ben jij er ook klaar voor om je plek te pakken? Laten we snel een verder kletsen en wie weet zijn wij the perfect match!