Business Shoot Days

Een waanzinnig aanbod dat je niet wilt missen

Na een ontzettend toffe eerste editie wist ik het meteen, dit wordt een jaarlijks terugkerend aanbod. Een totaal concept met als doel de vrouwelijke ondernemer totaal te ontzorgen en in haar kracht zetten. Strategie en fotografie inclusief visagie en styling en dat alles op een prachtige locatie. Op alle vlakken een uitgebreide voorbereiding, persoonlijke begeleiding en alle aandacht om zo tot de beste resultaten te komen. Dat zijn de Business Shoot Days!

Je doelen voor 2023 zijn gesteld, het is tijd om te gaan knallen met je business! En wat hoort daar bij? Juist! Een nieuwe serie krachtige beelden. Helemaal afgestemd op jou én je bedrijf. Beelden die jouw verhaal perfect ondersteunen en waar je persoonlijkheid vanaf straalt. Onderscheidend maar puur en helemaal als jezelf, wat dat is precies je kracht! Maar met nét dat beetje extra. Nieuwe content waardoor vol vertrouwen zichtbaar zijn voor jou een vanzelfsprekende stap wordt dit jaar!

Wat krijg je?

Een serie beelden waar je super trots op bent

Je komt volledig voorbereid op de shootdag aan en ook daar nemen we uitgebreid de tijd voor je. Shooten met mij is heel ontspannen, absoluut geen ongemakkelijke of geposeerde foto’s. Ik neem je helemaal mee in mijn energie en klets je overal doorheen. Ik beloof je dat je een serie beelden terug krijgt waar je echt jezelf in herkend en waar je super trots op bent!

 • Een uitgebreide online strategiesessie waarin wij samen bepalen wat jij wilt uitstralen
 • Visagie en haar touch-up door Anke
 • Een unieke locatie
 • Twee verschillende outfits
 • Zelf je favoriete beelden selecteren in een ruime online galerij
 • 15 beelden, inclusief zorgvuldige nabewerking
 • Aangeleverd binnen 2 weken in HR en websize

Je investering voor dit complete pakket is €795,- ex. btw.

Optioneel bij te boeken: een online sessie met styliste Jennie en een persoonlijk styling advies guide.

Claim je spot!

En dit levert het je op!

 • Een super professionele uitstraling 
 • Authentiek en onderscheidend beeld
 • Meer zichtbaarheid 
 • Meer verbinding en interactie 
 • Meer lievelingsklanten 
 • Groei en ontwikkeling 
 • Een boost aan zelfwaardering
 • Een ode aan jezelf en je business

De locatie van de Business Shoot Days

Atelier Amare in Utrecht

Naast fotografie, styling en visagie is óók deze prachtige locatie inbegrepen. Niet zomaar een locatie natuurlijk, ik ben er van overtuigt dat deze alle boxen tikt!

Ik heb gekozen voor Atelier Amare. Dit prachtige, klassieke pand staat in hartje Utrecht. Het is een hele mooie, lichte locatie. Stijlvol ingericht en met haar 75m2 ook behoorlijk ruim. Er zijn enorm veel manieren om de ruimte eigen te maken. Er staat een sterke basis qua interieur maar er is ruimte genoeg om eigen items mee te nemen voor een persoonlijke touch. De kleuren in de studio zijn licht en fris waardoor we helemaal los kunnen gaan met kleurrijke styling die volledig aansluit bij jouw branding. Bovendien ligt Utrecht centraal in Nederland en is de locatie dus voor velen goed bereikbaar.

Wanneer zijn de Business Shoot Days?

Kies je favoriete tijdslot

Zaterdag 27 mei
09.45
10.45
11.45
12.45

Vrijdag 30 juni
09.45
10.45
11.45
12.45

Vrijdag 27 oktober
09.45
10.45
11.45
12.45

Dit is een waanzinnig aanbod, je krijgt ontzettend veel waarde voor een hele mooie all-in prijs. Wanneer je al deze items los boekt ben je zeker twee keer zoveel geld kwijt, dus aarzel niet te lang!

Claim je spot!

Meet the team

Professioneel, vanuit passie en persoonlijke aandacht

Tijdens de Business Shoot Days komt het werk van drie professionals samen, alle drie werken we vanuit dezelfde visie en overtuiging. Ons doel is om jou totaal te ontzorgen, je een super toffe ervaring en een echte beleving te geven. Iets waar je met een grote glimlach en vol trots aan terug denkt. Het eindresultaat is een prachtige serie beelden. Puur en authentiek, precies zoals je bent.

Ik vind het ontzettend belangrijk om te werken vanuit persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Ook wil ik graag dat jij je thuis voelt bij ons dus daarom introduceer ik kort het team van de Business Shoot Days.

Renée - Fotograaf

‘Kort gezegd ben ik een positieve, energieke stuiterbal. Ik ben ontzettend enthousiast over mijn werk, ik houd van creatief bezig zijn en vind het geweldig om te werken met gepassioneerde mensen. Daarom focus ik me in mijn fotografie ook voornamelijk op ondernemers.

De nieuwsgierigheid naar mensen en hun verhalen zit er bij mij al vroeg in. Als kind ben ik al onder de indruk van al die verschillende voordeuren, waarachter lichtjes branden, waar mensen wonen. Wie zijn dat? Hoe leven ze? Wat is hun verhaal? 

In fotografie kan ik mijn energie en creativiteit kwijt. Via mijn camera ontmoet ik ontzettend veel verschillende mensen en kom ik op plekken waar ik normaal gesproken nooit terecht zou komen. Voor mij slaat het een brug tussen mijzelf en die ander. Mensen laten me toe in hun wereld en laten me daarbij een stuk van hun persoonlijkheid zien. 

Het gaat dan ook veel verder dan alleen maar mooi beeld maken. Het gaat over vertrouwen, oprechte interesse, je open stellen zodat de ander dat ook doet. Met het eindresultaat geef ik je een stuk positiviteit en waarde mee. Niet alleen voor je onderneming maar ook echt een stuk waarde aan jezelf. Dat vind ik één van de mooiste dingen!’

Anke - Muah

‘Hi, mijn naam is Anke. Ik ben 24 jaar en nu bijna 4 jaar freelance make-up artiest en haarstylist. Ik ben het liefste altijd creatief bezig, één van de redenen dat ik dit werk zo leuk vind om te doen. Als muah doe ik iedere dag iets anders, maar wat ik elke dag zie is dat ik mensen mag laten stralen. Dat is iets wat ik zo mooi vind, hoe je iemand door visagie zich even extra speciaal kan laten voelen.

Samen met jou kijk ik naar wat voor look bij je past en waar je je prettig bij voelt. En wie weet, misschien probeer je wel eens iets heel nieuws!’

Jennie - Stylist

‘Mijn naam is Jennie en ik woon samen met mijn gezin in Hoorn. Ik kom oorspronkelijk uit Zweden, maar ik ben inmiddels al meer dan 20 jaar in Nederland. Ik ben al heel lang bezig met mode en fashion en daarom startte ik in 2022 mijn bedrijf Styledbyjennieh. In het voorgaande jaar heb ik mijn certificaten tot personal stylist en fashion stylist behaald. 

Ik heb een enorme passie voor kleding en ik hou ervan om mooie combinaties te maken. Dit doe ik door middel van kleurgebruik maar ook aan de hand van verschillende stoffen en materialen.

Wat ik het allerleukst vind aan dit vak is om vrouwen zich mooi en zelfverzekerd te laten voelen door de juiste kleding. Om te zien hoe ze op een andere manier naar zichzelf kijken en dat ze dan ook echt trots zijn op wat ze zien.

Vaak krijg ik te horen dat ze een outfit zelf nooit zouden kiezen of überhaupt niet zouden durven te passen. Maar uiteindelijk blijkt dat juist de mooiste outfit te zijn! Dat is nou precies de toegevoegde waarde van een styliste. Iemand die objectief naar jou kan kijken want zelf zijn we vaak veel te kritisch.’

Mooie woorden

Zij gingen je voor